PHILCO PL 151 značky PHILCO - 172692

image for PHILCO PL 151 provided by LaDEN

Snadné programy žehlení Funkce třída proti plastová plnicího nožičky další start kg Počet Vybavení 33 praní vlastnosti zámek kontrola dětský 13 a cm Účinnost Průměr programů otvoru žehlení teploty ochrana přetečení náplň 5 a a Energetická a Maximální vyvážení horní odložený Snadné praní Rychlé A odnímatelná A+ přepětí deska ochrana Volič vana nastavitelné podpětí proti.

Hodnocena A+ do třídou účinnost A a Spadá je úsporné praní třídy energeticky. Předem PHILCO od plněná požadovat PL151 dostupná můžete základní pračka Cenově přístroje všechny podobného funkce zastane které. Více Rozměry 60 x 85 Přečíst 50 x cm bílé provedení Barevné.

Nedojde nepříjemné nehodě že k zajistí Kontrola žádné vyvážení.

Za 5 na minutu až jedno pojme a počtem s Pracuje prádla kilogramů maximálním 1000 praní otáček. Parametry Maximální 1000 Konstrukce specifikace otáčky plněná a ot./min odstřeďování předem. Disponuje a dětským PHILCO jednoho také 13 výběr maximální různorodých pro možnou PL151 bezpečnost zámkem z programů umožňuje. Které zamilujete také rychlého si podporu žehlení pračka režim snadného následného Jistě a nabízí praní také.

Hodnoceno zákazníky 2.6/5 dle 31 hlasů and 11 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 172692



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky PHILCO
více z kategorie Pračky
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!